5 tips bij het kiezen van de juiste hor of vliegenraam


5 tips bij het kiezen van het juiste vliegenraam of hor

Ben je op zoek naar effectieve oplossingen om ongewenste insecten buiten te houden? Het kiezen van het juiste vliegenraam is cruciaal voor een comfortabel en insectenvrij huis. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen om in gedachten te houden bij het selecteren van vliegenramen, horren of vliegenramen op maat.

  1. Type Vliegenraam: Bij het keuzeproces in vliegenramen is het essentieel om het juiste type te kiezen dat past bij je behoeften en de structuur van je ramen. Er zijn verschillende soorten vliegenramen beschikbaar, waaronder vaste horren, schuifvliegenramen, vliegendeuren en plissé-systemen. Overweeg de specifieke kenmerken van elk type en kies degene die het beste bij je ramen past.
  2. Materiaal en Duurzaamheid: Let op het materiaal waarvan het vliegenraam is gemaakt. Duurzaamheid is van groot belang, vooral als je wilt dat het vliegenraam lang meegaat. Kies voor materialen die bestand zijn tegen weersinvloeden en corrosie, zoals gepoederlakt aluminium. Ook de keuze van het juiste type gaas wanneer je een hond of kat hebt, draagt sterk bij tot de duurzaamheid.
  3. Maatwerk Opties: Overweeg het gebruik van vliegenramen op maat voor een perfecte pasvorm op je raam of deur. Vliegenramen op maat zorgen ervoor dat ze naadloos aansluiten op je ramen waardoor de kans op insectenbetreding tot een minimum wordt beperkt. Dit uiterst precies millimeter werk is zeer belangrijk. Bij Antwerpse Vliegenramen komt ons team ter plaatse zodoende 100% de juiste afmetingen te hebben.
  4. Installatiegemak: Laat je vliegenramen installeren door een professionele installateur. Dit voorkomt slechte plaatsingen, boorgaten in je ramen die er niet moeten zitten én komt een perfecte insectenwering ten goede.
  5. Onderhoudsgemak: Overweeg ook het gemak van onderhoud. Kies vliegenramen met afneembare panelen of gemakkelijk toegankelijke onderdelen, zodat je ze eenvoudig kunt reinigen en onderhouden.

Door rekening te houden met deze tips, kun je een vliegenraam kiezen dat niet alleen effectief is in het buitenhouden van insecten, maar ook perfect past bij jouw ramen en levensstijl. Ontdek de mogelijkheden van vliegenramen op maat voor een optimale bescherming en comfort in je huis.Meer info? Contacteer Sven van
Antwerpse Vliegenramen

Wie is Antwerpse Vliegenramen?

Antwerpse Vliegenramen (een zusterbedrijf van Gentse Vliegenramen en Gentse Raamdecoratie) is opgericht om iedereen de mogelijkheid te geven om hoge-kwaliteits vliegenramen aan te schaffen aan eerlijke prijzen.

Al onze producten bestaan uit duurzame aluminium componenten en worden in België vervaardigd.

Onze zaakvoerder Sven Lens – zelf afkomstig uit Edegem – staat erop dat ter plaatse een offerte wordt opgesteld rechtstreeks uit onze catalogus zodat u steeds zeker bent dat u de juiste prijs betaalt.Zoek inspiratie in onze vliegenramengids!

X