Hondenluik in jouw vliegendeur!


Tonen van hondenluik in vliegendeur

Heb je ook een trouwe viervoeter als huisdier? Dan wil je die natuurlijk ook altijd de mogelijkheid bieden om naar eigen believen binnen en buiten te lopen. Ook als je vliegendeur gesloten is om de insecten buiten te houden. Wij hebben reeds in vele Antwerpse gemeenten zoals Schilde, Aartselaar, Kontich, Edegem, etc. al meerdere vliegendeuren op maat geplaatst mét een hondenluik. Dit bestaat voor alle rassen, zowel de zeer populaire (australische herder, bordercollie, retriever, labradoodle, beagle, etc.) als de meer zeldzame. De hondenluiken bestaan in L of XL formaat. Contacteer het team van Antwerpse vliegenramen voor een oplossing op maat. Wij komen steeds ter plaatse voor een offerte.Meer info? Contacteer Sven van
Antwerpse Vliegenramen

Wie is Antwerpse Vliegenramen?

Antwerpse Vliegenramen (een zusterbedrijf van Gentse Vliegenramen en Gentse Raamdecoratie) is opgericht om iedereen de mogelijkheid te geven om hoge-kwaliteits vliegenramen aan te schaffen aan eerlijke prijzen.

Al onze producten bestaan uit duurzame aluminium componenten en worden in België vervaardigd.

Onze zaakvoerder Sven Lens – zelf afkomstig uit Edegem – staat erop dat ter plaatse een offerte wordt opgesteld rechtstreeks uit onze catalogus zodat u steeds zeker bent dat u de juiste prijs betaalt.Zoek inspiratie in onze vliegenramengids!

X