Ontdek de diversiteit van ons vliegenraam gaas assortiment


gat in vliegenraam op maat gaas vervangen

Bij antwerpsevliegenramen.be begrijpen we dat geen twee huizen hetzelfde zijn, daarom bieden we een scala aan vliegenraamgaasopties om aan al jouw behoeften te voldoen. Ontdek de diversiteit van ons assortiment en kies het gaas dat perfect past bij jouw levensstijl.

1. Clearviewgaas voor Ultieme Transparantie (Onze Standaard): Ervaar de helderheid met ons Clearviewgaas. Het biedt een kristalhelder zicht naar buiten en laat het natuurlijke licht ongehinderd binnen, terwijl het tegelijkertijd ongewenste insecten buiten houdt. Een standaard keuze voor wie op zoek is naar ultieme transparantie.

2. Petscreen, Onverwoestbaar door Huisdieren: Speciaal ontworpen voor huizen met huisdieren, ons Petscreen is onverwoestbaar. Bestand tegen klauwen en nieuwsgierige neuzen, zorgt het ervoor dat jouw vliegenraam bestand is tegen de activiteiten van jouw harige metgezellen.

3. Inox Gaas: Ga voor duurzaamheid met ons inox gaas. Bestand tegen corrosie en slijtage, zorgt het voor een langdurige bescherming tegen insecten zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Kies het vliegenraamgaas dat het beste past bij jouw behoeften en geniet van een comfortabele en insectenvrije leefomgeving, afgestemd op jouw unieke levensstijl.Meer info? Contacteer Sven van
Antwerpse Vliegenramen

Wie is Antwerpse Vliegenramen?

Antwerpse Vliegenramen (een zusterbedrijf van Gentse Vliegenramen en Gentse Raamdecoratie) is opgericht om iedereen de mogelijkheid te geven om hoge-kwaliteits vliegenramen aan te schaffen aan eerlijke prijzen.

Al onze producten bestaan uit duurzame aluminium componenten en worden in België vervaardigd.

Onze zaakvoerder Sven Lens – zelf afkomstig uit Edegem – staat erop dat ter plaatse een offerte wordt opgesteld rechtstreeks uit onze catalogus zodat u steeds zeker bent dat u de juiste prijs betaalt.Zoek inspiratie in onze vliegenramengids!

X