Vliegenraam op maat voor dakvensters: een stijlvolle oplossing voor insectenvrij genieten!


vliegenraam voor velux of dakvenster

Ontdek het ultieme comfort met onze op maat gemaakte vliegenramen voor dakramen. Onze vliegenraamoplossingen, voorzien van hoogwaardig muggengaas, bieden een effectieve barrière tegen insecten terwijl ze het natuurlijke licht binnenlaten.

Met onze raamplissé voor dakvensters geniet je van een ongestoord uitzicht en frisse lucht zonder je zorgen te maken over vervelende muggen. Het muggenraam  is op maat gemaakt om perfect te passen bij de specifieke afmetingen van Velux dakramen, wat zorgt voor een naadloze integratie en maximale bescherming.

Dankzij het duurzame ontwerp en hoogwaardige materialen bieden onze vliegenramen voor dakvensters een optimale functionaliteit waardoor de dakvensters steeds gebruikt kan worden. Geniet van de voordelen van een goed geventileerde ruimte zonder concessies te doen aan comfort en stijl.

Investeer in de kwaliteit en effectiviteit van onze vliegenraamoplossingen voor dakvensters. Ervaar het gemak van insectenwering zonder in te leveren op de esthetiek van je woning. Kies voor onze raamplissé voor dakvensters en geniet van een insectenvrije omgeving, het hele jaar door.Meer info? Contacteer Sven van
Antwerpse Vliegenramen

Wie is Antwerpse Vliegenramen?

Antwerpse Vliegenramen (een zusterbedrijf van Gentse Vliegenramen en Gentse Raamdecoratie) is opgericht om iedereen de mogelijkheid te geven om hoge-kwaliteits vliegenramen aan te schaffen aan eerlijke prijzen.

Al onze producten bestaan uit duurzame aluminium componenten en worden in België vervaardigd.

Onze zaakvoerder Sven Lens – zelf afkomstig uit Edegem – staat erop dat ter plaatse een offerte wordt opgesteld rechtstreeks uit onze catalogus zodat u steeds zeker bent dat u de juiste prijs betaalt.Zoek inspiratie in onze vliegenramengids!

X