Waarom kiezen voor een vliegenraam op maat?


Vliegenraam op maat

Wanneer het aankomt op het beschermen van je huis tegen ongewenste insecten, is het verleidelijk om een standaard bouwpakket voor vliegenramen te overwegen. Echter, het investeren in een vliegenraam op maat biedt tal van voordelen die de moeite waard zijn.

1. Perfecte Pasvorm: Een vliegenraam op maat wordt nauwkeurig aangepast aan de specifieke afmetingen van jouw ramen. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm, waardoor de kans op insectenbetreding tot een minimum wordt beperkt. Een nauwsluitend vliegenraam biedt optimale bescherming en voorkomt openingen waar insecten doorheen kunnen glippen.

2. Esthetische Aanpassing: Op maat gemaakte vliegenramen kunnen worden afgestemd op de esthetiek van jouw huis. Je hebt de vrijheid om het materiaal, de kleur en het ontwerp te kiezen dat naadloos aansluit bij jouw interieur, waardoor het vliegenraam een aanvulling wordt op de algehele uitstraling van je woning.

3. Duurzaamheid en Kwaliteit: Maatwerk betekent aandacht voor detail en gebruik van hoogwaardige materialen. Hierdoor is een vliegenraam op maat vaak duurzamer en bestand tegen slijtage in vergelijking met standaard bouwpakketten. Een investering in kwaliteit resulteert in langdurige efficiënte insectenwering.

4. Installatie door een professional: In tegenstelling tot de veronderstelling dat maatwerk moeilijker te installeren is, worden vliegenramen op maat vaak geïnstalleerd door de fabrikant zelf. Zo maak je geen fouten, boor je geen onnodige gaten én is een perfecte plaatsing gegarandeerd.

5. Specifieke Kenmerken en Opties: Met een vliegenraam op maat kan je specifieke kenmerken en opties toevoegen, zoals extra fijn gaas voor kleinere insecten, zelfsluitende mechanismen of speciale materialen zoals Petscreen gaas voor huisdierbestendigheid.

Kortom, het kiezen voor een vliegenraam op maat biedt niet alleen doeltreffende bescherming tegen insecten, maar ook de mogelijkheid om jouw persoonlijke stijl te integreren en te genieten van duurzame kwaliteit. Het is een investering in comfort, functionaliteit en de algehele uitstraling van je woning.Meer info? Contacteer Sven van
Antwerpse Vliegenramen

Wie is Antwerpse Vliegenramen?

Antwerpse Vliegenramen (een zusterbedrijf van Gentse Vliegenramen en Gentse Raamdecoratie) is opgericht om iedereen de mogelijkheid te geven om hoge-kwaliteits vliegenramen aan te schaffen aan eerlijke prijzen.

Al onze producten bestaan uit duurzame aluminium componenten en worden in België vervaardigd.

Onze zaakvoerder Sven Lens – zelf afkomstig uit Edegem – staat erop dat ter plaatse een offerte wordt opgesteld rechtstreeks uit onze catalogus zodat u steeds zeker bent dat u de juiste prijs betaalt.Zoek inspiratie in onze vliegenramengids!

X