Vliegenramen voor projecten, industrie en detailhandel


+32 470 29 12 21

Zowel aan zelfstandigen, schrijnwerkers, architecten alsook voor de grotere bouwondernemingen, ramen- en deurenfabrikanten en projectontwikkelaars bieden wij onze diensten aan. Wij hebben ruime ervaring met nieuwbouwprojecten (zowel appartementsgebouwen als volledige wijken), scholen, hospitalen, woonzorgcentra,…

Per project, hoe klein of groot, gaan we in detail bekijken wat de wensen zijn van de eindklant en met welke producten en bevestigingsmethodes we deze naadloos kunnen implementeren in het bouwproces. Dit kan zowel vanop plan nog voor aanvang van de bouwwerken, tijdens de bouwwerken als na de oplevering. We werken voor u de detailofferte uit en nemen steeds alle opmetingen voor productie, het leveren en plaatsen voor onze rekening en dit VOLLEDIG IN EIGEN BEHEER, zonder onderaannemers. 

Door onze detailkennis van onze producten kunnen we zo plaatsingsconflicten met borstweringen, balustrades, terrassen, verlichting, klinkers,… vermijden zodat bij oplevering van het project alle elementen perfect samenwerken. 

Onze services

Offertes opmaken op plan of na bespreking bij plaatsbezoek

Communicatie met uw (onder)aannemers en ramenfabrikant

Opvolging werf

Opmeten, leveren en plaatsing – eigen beheer!

Steeds mogelijk om achteraf kleinere hoeveelheden bij te bestellen aan dezelfde voorwaarden.

Industrieel

Ook voor de industriële omgeving zoals in productielijnen, industriële keukens, bakkerijen, fabrieken,… Kan u bij ons terecht voor de juiste insectenwering. Hier voeren wij het doek steeds uit in de ultrastevige petscreen zodat u van een optimale levensduur kan genieten.

Kaders met screendoek

Waar het in sommige gevallen technisch niet mogelijk is om elektrische of manuele screens te plaatsen, of het budget van de eindklant niet toereikend is, kan ook gewerkt worden met kaders opgespannen met screendoek. Op deze manier kan uw klant tijdens de warmste periodes van het jaar op een budgetvriendelijke manier toch beschermen tegen de warmte van de zon.

Zwart screendoek hebben we standaard op stock, maar we kunnen deze ook op maat bestellen (Helioscreen Lokeren) of indien de klant reeds screens heeft met een bepaalde doek kan via die fabrikant ook eigen screendoek worden aangeleverd.

Ervaringen van enkele partners

Jong, dynamisch en professioneel!

Als marktleider in zonwering op de projectmarkt in België, doen wij sinds enkele jaren beroep op Antwerpse Vliegenramen voor oplossing met vaste frames. Dit gaat van eenvoudige rechthoeken, tot halfronde en trapeziumvormige kaders die worden uitgerust met ons zonwerend glasvezelweefsel. We stellen vast dat deze steeds van hoge kwaliteit zijn, aan goede prijzen, en dat hun organisatie prima in staat is om projectmatig te werken.

Dimitri Burgelman
Project & Service Manager

We krijgen steeds zeer snel onze offertes en vragen worden onmiddellijk beantwoord.

De plaatsing wordt nauw opgevolgd en er wordt altijd extra aandacht besteed aan de samenwerking met derde partijen.

Ellen
Head of Customer Advisory

We hebben tot nu toe niets dan goede commentaren ontvangen van onze klanten, sinds onze samenwerking met Antwerpse Vliegenramen. Er is een vlotte communicatie tussen ons beide firma’s, alsook tussen de Antwerpse Vliegenramen en de eindklant. Ze melden ons steeds tevreden te zijn over zowel de service, als de kwaliteit. Een aanrader!

Verbeurgt Kayleigh
BAKU – Ramen & Deuren

CONTACTEER ONS

Contact opnemen: telefonisch op +32 470 29 12 21 of via email naar partner@antwerpsevliegenramen.be

 • Drop files here or
  Accepted file types: jpg, gif, png, pdf, Max. file size: 20 MB, Max. files: 5.
   Max 5 bestanden en 20MB uploaden
  Sven Lens zaakvoerder Antwerpse vliegenramen

  KORT OVER ONS

  Een woordje uitleg

  Antwerpse Vliegenramen (een zusterbedrijf van Gentse Vliegenramen) is opgericht om iedereen de mogelijkheid te geven om hoge-kwaliteits vliegenramen aan te schaffen aan eerlijke prijzen.

  Al onze producten bestaan uit duurzame aluminium componenten en worden in België vervaardigd.

  Onze zaakvoerder Sven Lens staat erop dat ter plaatse een offerte wordt opgesteld rechtstreeks uit onze catalogus, zodat u steeds zeker bent dat u de juiste prijs betaalt.

  Zoek inspiratie in onze vliegenramengids!

  X