Vliegenramen voor uw dakramen van VELUX, SKYLUX of andere merken


Bent u op zoek naar een manier om frisse lucht binnen te laten stromen terwijl u insecten buiten houdt? Dan is de raamplissé de perfecte oplossing voor uw dakvensters. Dit ingenieuze gaas zorgt ervoor dat u kunt genieten van de voordelen van natuurlijke ventilatie zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vervelende muggen, wespen, bijen of ander vliegend ongedierte dat uw ruimte binnendringt.

De Raamplissé is speciaal ontworpen om een barrière te vormen tegen insecten, terwijl het nog steeds een helder uitzicht biedt door uw VELUX of SKYLUX (of ander merk) dakvenster. Het gaas is vervaardigd met een fijnmazige structuur, waardoor de lucht vrij kan circuleren terwijl insecten buiten blijven.

Dit muggengaas wordt geplaatst met een frame van wit gelakt aluminium, dat naadloos past bij de moderne uitstraling van de meeste interieurs. Het is een esthetisch aantrekkelijke toevoeging aan uw dakramen, terwijl het tegelijkertijd functionele bescherming biedt tegen insecten.

Wat dit product nog veelzijdiger maakt, is de mogelijkheid om het te combineren met andere dakramenaccessoires zoals rolgordijnen en rolluiken. Terwijl veel andere accessoires aan het dakvensterkozijn worden gemonteerd, wordt de raamplissé aan de binnenbekleding van de muur bevestigd.

De raamplissé wordt standaard geplaatst met handmatige bediening, waardoor u moeiteloos kunt openen en sluiten met behulp van de bedieningsgreep onderaan het gaas.

Als we met ons team van Antwerpse Vliegenramen klaar zijn met het plaatsen van uw raamplissé kunt u genieten van de voordelen van frisse lucht in huis, terwijl u tegelijkertijd beschermd blijft tegen vervelende insectenbeten en allergenen. Het is de ideale aanvulling op uw dakramen, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van een comfortabele en gezonde leefomgeving.

raamplissé voor velux dakvenster

vliegenramen door middel van een raamplissé voor velux of skylux dakvenstersMeer info? Contacteer Sven van
Antwerpse Vliegenramen

Wie is Antwerpse Vliegenramen?

Antwerpse Vliegenramen (een zusterbedrijf van Gentse Vliegenramen en Gentse Raamdecoratie) is opgericht om iedereen de mogelijkheid te geven om hoge-kwaliteits vliegenramen aan te schaffen aan eerlijke prijzen.

Al onze producten bestaan uit duurzame aluminium componenten en worden in België vervaardigd.

Onze zaakvoerder Sven Lens – zelf afkomstig uit Edegem – staat erop dat ter plaatse een offerte wordt opgesteld rechtstreeks uit onze catalogus zodat u steeds zeker bent dat u de juiste prijs betaalt.Zoek inspiratie in onze vliegenramengids!

X